Новини

Новини

Атракция в центъра на Варна!

Атракция в центъра на Варна!

22.10.2013 г. 16:42:30
Екипът на „4х4 Адвенчър” се справи с поредното предизвикателство – демонстрация на уменията на пожарната служба в центъра на Варна.
Във връзка с връчването на 10 нови противопожарни автомобила на поделението във Варна, клубът ни спечели обществена поръчка за изпълнението й.
По този повод пред катедралния храм „Св. Успение Богородично” се проведе демонстрация на възможностите нова пожарна техника и екипировка.
10-те нови автомобила, доставени за нуждите на пожарната във Варна са от среден и лек клас. Автомобилите от лек клас могат да се ползват и за аварийно спасителни дейности.
На демострациите се присъстваха зам. министъра на МВР г-н Йордан Грамов, ръководни служители от МВР, МРРБ, ГДПБЗН, Областна управа и Община Варна.
УСПЕХИ НА ДЕТСКАТА ШКОЛА В ТРОЯН
Възпитаниците на „Детската АТВ школа” в Троян отново показаха завидни умения и се представиха блестящо в състезанието „X Cross ATV Troyan 2013”.
Off-road емоции в Троян
Off-road емоции в Троян
23.8.2013 г. 15:16:51
Троян отново събира състезатели и фенове на офроуда в края на този месец.
24 часа на София
24 часа на София
16.4.2013 г. 11:41:04
За първи път в България ще се организира състезание в добилия известност формат „24 часа” провеждан в много страни от Европа и Африка.
След една година прекъсване отново ще се проведе любимото на всички състезание ATV Challenge
Домакин на надпреварата този път е Столична Община и специално изграден полигон в село Суходол.
Поредната успешна година за клуба
Завърши още една изключително трудна и тежка година за състезателите от нашия клуб ! Въпреки всичко, упоритоста и постоянството им бяха възнаградени в годишните класирания на автомобилната и мотоциклетната федерация.
Детско юношеската школа в Троян
На 4 и 5 февруари 2012 детско юношеската школа в Троян отново събира деца и начинаещи за поредното занятие на оффроуд полигон Дълбок Дол. След успешната 2011-а и високите резултати на възпитаниците за 2012-а летвата е вдигната още по-високо
Масирано участие в първи кръг от националния шампионат
Най-многобройно участие ще запише нашия клуб в първия кръг от Националния Офф-роуд Шампионат „Варна Оффрроуд 2012”
KARDJALI 4X4